Адвокатска комора Ниша
Адвокатска комора Ниша
ћирилица|latinica

Добродошли

на Wеb презентацију Адвокатске коморе Ниша. На нашем сајту можете пронаћи информације о раду коморе, адвокатима коморе и најновије вести и обавештења. Са задовољством Вам стојимо на располагању за сва Ваша питања и сугестије.

ПОЗИВ
Позивају се адвокати да своје потребе за пријем адвокатских приправника достављају на мејл адвокатске коморе Ниша а исти ће бити објављени на сајту адвокатске коморе Ниша у делу "Огласи за пријем адвокатских приправника"

Именик адвоката

ПОЗИВ
У сврху бољег обавештавања, моле се адвокати да доставе своје бројеве мобилних телефона и мејл адресе уколико их до сада нису доставили

E-learning zakonik o krivičnom postupku
Поштовани адвокати,

У оквиру контакта на сајту адвокатске коморе отворена је рубрика за слање сугестија, предлога и примедби на рад адвокатске коморе.
Позивамо све адвокате да шаљу све сугестија, предлога и примедбе на рад адвокатске коморе и тиме допринесу бољем раду коморе.
У П О З О Р Е Њ Е

ЧЛАНОМ 83. став 1. тачка 8. НОВОГ ЗАКОНА О АДВОКАТУРИ

ПРЕДВИЂЕНО ЈЕ ДА

АДВОКАТУ ПРЕСТАЈЕ ПРАВО НА БАВЉЕЊЕ АДВОКАТУРОМ УКОЛИКО НЕ ИЗВРШАВА МАТЕРИЈАЛНЕ ОБАВЕЗЕ ПРЕМА АДВОКАТСКОЈ КОМОРИ У ПЕРИОДУ ДУЖЕМ ОД 6 МЕСЕЦИ.

ПРЕСТАНАК ПРАВА НА БАВЉЕЊЕ АДВОКАТУРОМ ПОВЛАЧИ ЗА СОБОМ БРИСАЊЕ ИЗ ИМЕНИКА АДВОКАТА, БЕЗ ВОЂЕЊА ПОСЕБНОГ ПОСТУПКА.

АДВОКАТ МОЖЕ ПОНОВО ДА СЕ УПИШЕ У ИМЕНИК АДВОКАТА УКОЛИКО ИЗМИРИ ДОСПЕЛЕ ОБАВЕЗЕ, УКОЛИКО ИСПУЊАВА УСЛОВЕ ПРОПИСАНЕ ЗАКОНОМ О АДВОКАТУРИ И СТАТУТОМ АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ И ПЛАТИ УПИСНИНУ У ПУНОМ ИЗНОСУ.
Најновије вести
Последња верзија Преднацрта Грађанског законика


Специјалис за адвокате


АКС саопштење 23.02.2015.


Позив за браниоца по службеној дужности


Саопштење АКС 26.01.2015.


Најновија обавештења
Адвокатски испит


ПОЛАГАЊЕ ЗАКЛЕТВЕ АДВОКАТСКИХ ПРИПРАВНИКА


ПОЛАГАЊЕ АДВОКАТСКЕ ЗАКЛЕТВЕ


IBA Програм за младе адвокате


ПОЗИВ ЗА САСТАНАК ЗАЈЕДНИЦЕ АДВОКАТА НИША