Адвокатска комора Ниша
Адвокатска комора Ниша
ћирилица|latinica

Добродошли

на Wеb презентацију Адвокатске коморе Ниша. На нашем сајту можете пронаћи информације о раду коморе, адвокатима коморе и најновије вести и обавештења. Са задовољством Вам стојимо на располагању за сва Ваша питања и сугестије.

Други округли сто у кампањи Месец паушалаца

датум објављивања: 12.09.2018. године

ДИЈАЛОГОМ ДО УНАПРЕЂЕЊА ПАУШАЛНОГ ОПОРЕЗИВАЊА

Уторак, 18. септембар 2018, од 11:00h до 12:30h
Дели простор, Давидова 2а, Ниш

У уторак, 18. септембра, у креативном центру Дели простор у Нишу од 11х, у оквиру кампање Месец паушалаца биће организован други округли сто о изазовима и могућим решењима за унапређење система паушалног опорезивања.

Предузетници, њихове асоцијације, представници релевантних институција и стручна јавност југа Србије имаће прилику да понуде решења и да се, у дијалогу са државним органима, укључе у обликовање реформе која има велики значај за подстицање предузетништва у Србији.

Кампања Месец паушалаца је организована у оквиру Пројекта јавно-приватни дијалог за развој који финансира Америчка агенција за међународни развој (УСАИД), а спроводи НАЛЕД у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике.

Молимо вас за потврду присуства до петка, 14. септембра 2018. путем мејла office@naled.rs или телефоном на број 011/ 33 73 063

У прилогу можете пронаћи агенду догађаја.

Наредни округли столови о унапређењу паушалног опорезивања биће организовани у Новом Саду (21. септембар) и Београду (25. септембар, са фокусом на ИТ индустрију).